förlåt

jag har inte orkat blogga för har bara inte orkat helt enkelt , men så kan de vara ibland ellerhur?:)
iallafall jag har väll mest varit med hjärtat nu dom här veckorna mysigt vi har haft <3
han åkte nyss från mig och allt blev åter tomt igen , jag hatar då vi lämnar varann allt blir så deprimerande på något sätt även om jag vet att han kommer under veckorna ibland så de inte blir så länge vi är ifrån varann men de käns ändå som en evighet !? hemskt men livet är hårt de är bara bita ihop.
kanske lyckas övertala han att söka jobb i lule och flytta hit då skulle vi kunna träffas varje dag ;) tror inte han vill de men jag skulle aldrig vilja flytta till boden heller och tror inte jag skulle få de heller , åde fåre vara såhär.
jaja ska klä på mig nu och äta sen ska jag till björx och umgås med herman å adam hade bäst !


måndag

idag är de måndag seg dag men började ändå 10.20 så de var chill fick nytt schema ett rätt bra ett oxå! stannade kvar ett tag för hade rester , ska snart äta saknar min älsling:( fast var ju med han igår men känns jävligt tyst utan han ;o hahah jaja vi ses ju snart igen åde är bra:D sov där på fredag sen åkte vi till min farmor på lördag bakade tårta åt pappa ( eftersom de var farsdag på söndag ) iallfall sen åkte vi och köpte godis var hemma hos mig ett tag sen ut å åkte bil med ewe david och mogge , när vi kom hem såg vi film och myste på !:) jaja ska dra nu hade !


bjuder på en bild


bby!<3


tänk om ?

tänk om jag aldrig skulle ha träffat dig , hur skulle då allt varit skulle jag varit lyckligare eller mer ledsen?
så mycke frågor och funderingar och de ända jag vet är att de finns ‎1 universum, 8 planeter, 204 länder, 809 öar, 7 hav, 6,6 miljardermänniskor och jag träffade DIG av dom. Och jag älskar dig mer för varje gång jag ser dig! hur kan de vara möjligt när jag redan älskar dig så mycke? såfort du inte är nära är de som en stor klump i min mage och jag saknar dig hela tiden . när jag är med dig glömmer jag alla problem och bara lever , ja du är den ända för mig ! spelar ingen roll vad andra tycker du så länge jag är med dig är jag lycklig och så vill jag alltid att de ska vara !

you belong to my heart, I love you now then and forever


sitter med hårfärg i håret.

färgar de mörkare brun , de var simon som fick bestämma annars hade jag nog valt rött tror jag;) jaja hoppas de blir bra iallafall och emelie hjälper mig så då brukar de bli bra . hon sov hos mig inatt så va hade de mysigt men nu ska jag och skölja ut färgen hade!



helgen har varit helt underbar!

ja jag är glad som fan simon och jag håller på me varann igen fast tror vi ska vänta ett tag om vi nu ska bli tillsammans igen de vet man aldrig menmen;) på torsdag kom han hit och sov här skippade jobbet vilket inte var bra men ja de var ändå gulligt sen fredag åkte jag till boden och sov hos han sen på lördag åkte vi tillbaka tíll mig och vi har haft de väldigt mysig;) men blev lite sur på fredan för då skulle han åka till sitt ex och prata med henne och fick även ett sms av min mamma där de stod lite saker man blev ledsen över ...
men jag hoppas iallafall att simon tänker efter och inte gör samma sak igen för skulle inte ta tillbaka honom igen! men iallafall ante kom nyss och hämtade upp honom ska snart vara med min bitch herman hehe:D (han är bara en god vän för dom som inte vet de) men nu ska jag dra hade bäst !


osäker

allt är knas nu gammla känslor kommer fram , speciellt när simon skriver som han nu gjort behöver inte skriva vad han skrivit men har så mycke tankar och funderingar just nu , vill han ha tillbaka mig? , älskar jag honom fortfarande ? , ska jag lyssna på mitt hjärta eller på magkänslan , jag menar han har sårat mig 1 gång och kan lätt göra de igen. Han kanske bara driver med mig eller ja vem vet .. vill han att jag ska må dåligt eller varför hör han av sig och säger de han gör alltså jag vet inget längre trodde jag gillade en annan men nu tvivlar jag
han är jo fortfarande tillsammans med sin brud men han vet inte hur de är mellan dom , hur fan kan man inte veta de!? önskar bara att allt blir bra att jag får ligga i hans famn igen de är de jag saknar hans lukt , hans skratt och mest av allt hans kyssar. Men kommer de bli han och jag igen en saga som inte slutade lyckligt ?
de vet jag inte men har aldrig älskat nån som jag älskat han så varför inte ge han en ny chans om de är de han vill? måste ju nästan prata med han fast vet inte om jag vågar ..

jag älskar dig men skulle jag kunna berätta hur illa jag igentligen behandlat dig utan att du vetat de? men jag saknar dig de gör jag du är den jag värdesätter högst ! oavsett vad jag sakt och hur hård jag än är mot dig så ska du veta att när de handlar om dig är jag igentligen en riktig mjukis och vill bara gråta när jag ser bilder på dig men de skulle jag aldrig göra eller? jadu så många frågor men inga svar.

är med ottilia men hon

sovar-.- så jag sitter framför datan och lyssnar på musik å chillar;) senare vet jag inte vad vi ska göra men jaa , igår var vi med herman hade de rätt trevligt men typ lungt fast de funkar(y)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hahah jag visste att du skulle höra av dig förr eller senare och du kunde bara hålla dig 1 månad ?
de visar bara hur jävla underbar jag igentligen är;) hahah nej de betyder bara att du är less på att vara
pappa och tror du har en chans att komma tillbaka men vet du jag är inte så säker längre för blir som lite äcklad
av dig efter allt du gjort mot mig jag vet mer än du tror lilla gubben..
men som dom säger älskar man verkligen någon låter man dom gå och sedan komma tillbaka.


...

Detta handlar om kärleken till dig
tomheten du lämnade som finns här inom mig
Det känns som det var nyss, kanske redan igår
som du låg här i min säng och jag rufsa till ditt hår
Det är bara inför dig som jag kan vara den jag är
jag kan vara mig själv, utan nått besvär
Jag kollar dina ögon, kristaller som är klara
utan dig vet jag inte var jag skulle vara
Det är med dig som jag hör hemma, med dig som jag ska va
Men nu när jag är utan dig så mår jag inge bra
Jag trodde du var ärlig du sa [du och jag föralltid]
För du var hela min värld, du var mer än allting
Allt som jag tänkte på, tänker på än
Är att jag vill ha dig tillbaks hos mig igen
Men det finns vissa drömmar som man inte kan nå
och det finns vissa känslor som man inte kan förstå

Jag älskar dig, jag saknar dig
Kommer aldrig glömma våra dar

RSS 2.0