helgen är slut:(

usch hatar att helgen är slut men vad kan man göra åt de? Har haft det mysigt iallafall jag och simon har hyrt film och ätit mycke godis(som vanligt) thihihi(a) har även varit till boden och kollat på hans nya katter som är söta små hårbollar;) har inte mycke att skriva men kan lägga ut bilder på missan och lisa (katterna)
hade bra tills vi hörs igen!


(missan)                                                            
 

(lisa)


söta va?:D

min hårfärg!

har glömt att lägga in bild på min nya hårfärg och vilken färg jag använde eller ja jag slingade ju rättare sakt ochde blev typ gyllenbrun/lite orange men blev rätt fint ändå:)

här är bilderna iallafall

(före)                         (efter)

  

hårfärgen/slingorna:


haft myskväll med syster!

yess som rubriken lyder har jag och emma haft en ''tjejkväll'' för att umgås lite:) vi har målat naglarna haft annsikts mask , druckit smooties och lite sånt. Mysigt har de varit iallafall , imorgon kommer älskling hit så allt är frig och fröjd ;) ni får ha de så bra tills vidare!

bjuder på några bilder

  



snart movie time!!

hellu ikväll blir en lungn kväll med godis och mys! ska se avatar , har redan sett den när den kom ut på bio men det var ju ett tag sen:p Igår var jag och simon med ottilia och massa andra på gården hade igentligen tänkt åka dit idag oxå men de orkade vi inte så blir en mys kväll istället:) Juste! har jag berättat att jag ska bli blond igen? nej tror inte de men de ska jag iallafall;) alla säger att jag passar bättre som brunett men trivs bättre som blond det är lixom mer jag!(y)jaja hade så bra tills nästa gång!

bjuder på en bild!


kom nyss hem!

varit på björx men ottilia kulkul fast nä vi gjorde typ inge satt på gården men några tröga typer? men ja de funkar ju(y) imorgon kommer älskling hit så vi ska väll hitta på något kul , skulle vara med ottilia iallafall ja vet inte vad mer jag kan skriva men ni får hade bra tills nästa gång!;d

godmorgon!

vaknade för ett tag sen åt frukost och klädde på mig sen kom felicia hit:) börjar först halv ett idag och går till halv 3 lite onödigt att gå till skolan igentligen menmen. Ska snart ut med hunden åde sen blir de väll att fixa sig lite sen skola jaja hade bäst!

RSS 2.0