hos ewe

tjosan i trosan!! sitter just nu hemma hos ewe och myser med hennes kisse♥ ska snart bege mig hem och äta sen till stan och vara med mallan brallan hehe!! har märkt att jag gillar att skriva utropstäcken men kanske bara jag som tänker på det? jaja iaf så har jag bara varit i skolan idag och alla andra dagar , så har inte mycket att berätta hära , eller jag vad jag och ewe gör på dagarna men det är inte så speciellt haha. ska dra vidare nu , hade!:)
min knasboll med sina vackra lockar♥

"blind för killen som dör för dig, faller för han som kastar dig"

ja mycket har hänt. Jag och simon har gjort slut. igen. Men den hära gången tror jag faktiskt inte vi kommer hitta tillbaka till varann för det har varit så mycket , det var han som gjorde slut men det konstiga är att jag inte äns är ledsen? jag grät lite förra söndan då han gjorde slut och jag packade mina saker men efter det har det bara varit tomt.. som om jag inte riktigt fattat själv vad som hänt? vi har sakt att vi ska vara vänner men jag klarar nog inte det riktigt ännu.. som vanligt så börjar jag alltid göra saker som jag ångrar efteråt , kanske är jag deprimerad? vet faktiskt inget just nu förutom att jag har väldigt mycket i skolan och bara vill ligga i sängen och dö. Jag kommer sakna simon eller jag saknar honom och önskar att jag hade gjort vissa saker anorlunda , men finns inget att göra åt. Han kommer alltid ha en riktigt stor plats i mitt hjärta för han var ju min första stora kärlek och första kärleken är alltid speciell. Vi hade för olika åsikter och tycke om saker och ting , jag var faktiskt mognare i huvudet än vad han är. Det är inge fel med det eftersom jag älskade honom för den han var eller ja är. Jag vill som inte riktig släppa taget heller , jag har kvar alla kort på oss , alla saker jag fått fast igentligen är det kanske inget jag behöver slänga bort för det är ändå minnen som jag ska vara glad över att jag har. Vi hade det ändå bra för det mesta så inget snack om det. Alla säger att jag ofta var spydig mot honom och knuffade ofta undan honom om han ville komma i närheten , och jag har kommit fram till varför. Han har gjort mig så mycket illa och jag har sagt att jag förlåtit honom men det betyder inte att jag glömt vad han gjort , det är nog där allt sitter jag har helt enkelt gått och varit bitter.. Förlåt om jag sitter och skriver en massa ointressanta inlägg men jag skriver alltid av mig när det är något och då går det ut över bloggen haha.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jag kan inte neka att jag saknar dig. jag vet att jag en dag kommer kunna gå vidare men just nu känns allting bara hopplöst. Jag älskar dig men om jag ska vara helt ärlig vet jag inte på vilket sätt.. Inerligt hoppas jag att du läser det hära och förstår hur jag känner , du är faktisk min bästa vän och det är bara du som bryr dig , du som lyssnar vad jag har att säga förutom när jag pratar om oss. Då är det som om du inte vill höra jag vet inte varför men du stänger mig ute , och du stänger inne dina känskor. Du har sakt till mig att du aldrig gråtit framför en tjej men varför har det varit anorlunda med mig då? du har gråtit till mig flera gånger , när det varit jobbigt. Du är värdens finaste kan du inte bara inse det? alla är svaga i bland och du verkar ha så mycket problem med dig själv , men du berättar aldrig vad det är eller har varit. kanske jag bara inbillar mig men min magkänsla säger något annat och den brukar ha rätt. Min pappa sa till mig för någon dag sen '' amanda det finns så många andra killar , men om du verkligen älskar honom låter du honom gå. Och om han älskar dig och vill komma tillbaka kommer han bevisa för dig att han ångrar sig. det är bara låta det gå , du är en stark tjej och du vet att allt har ett slut någon gång.'' och han hade rätt det har fått mig inse att jag har blivit någon annan när jag varit med dig , det han sa är mina egna ord när en kompis blev dumpad. Jag har aldrig varit svartsjuk någonsin men helt plötsligt är jag det med dig , kanske är det så att man blir någon annan när man är kär? jag vet inte det ända jag vet just nu är att jag vill säga förlåt. förlåt för hur jag bettet mig , förlåt för att jag kallat dig dum och störd , du vet att jag inte menar vad jag säger när jag är arg. Så förlåt så mycket för att jag gjort jag vet bara inte hur jag ska säga det.


med dig mår jag alltid bra , jag har alltid roligt , du lyssnar på mig , ser mig som ingen annan gör , jag älskar dig , jag saknar dig , jag glömmer dig.

RSS 2.0