ont i fötterna..

hejsan tog en rejäl sov morron idag och sen har jag och mamma varit ute och gått. det var skönt men lite jobbigt eftersom det är så varmt ute idag , nu ska vi grilla och senare ska jag sätta mig och sy. kanske även att jag får besök av sanna men hon brukar ju svamla lite ibland menmen. ska äta nu skriver senare pusss!

andra avenyn

Nu ska jag och hjärtat se ett ansnitt av andra avenyn , håret blev iaf rätt bra man ser inte så bra på bild men det är mörk blont/lite råttfärgat så det blir skit snyggt när jag dragit några slingor;) visar bilder på skorna imorgon orkar inte nu *lat* haha. ska lägga mig i sängen nu pusss!
söt syster man har som töntar sig i bakrunden(y)

sitter med hårfärg i håret

sitter just nu och färgar håret mörkblont/ljusbrunt ska och skölja ut det nu och sen visar jag er resultatet:) ska göra blonda slingor på det här också men det blir nog först på tisdag , vi hörs snart pusss!

hemma!

hej ja jag lever faktiskt;) kom hem på fredag kväll men var så trött då så orkade inte blogga , sen på lördag var jag och jobbade på hertsödagen (sålde remmar) det gick väldigt bra faktiskt och fick till och med beröm av vakterna som stod vid ingången *stolt* haha. sen på kvällen var jag i stan med simon , sanna , julia och fanny vi gjorde som inget speciellt utan bara umgicks. idag har jag iallafall varit och köpt 2 par nya skor och ett vitt + ett svart linne , lägger upp bild på det sen:) pappa är och jobbar och jag väntar på att mamma ska komma hem från råne ( åkte aldrig dit:( ) så vi kan fara och köpa hårfärg åt mig för har en enorm utväxt!!! jaja ska se ett eller flera avsnitt från sesong 1 av andra avenyn nu pusss.


snart åker jag till boden

hejsan kom nyss hem från farmor pappa ska skjutsa mig till simon och ska vara dära resten av veckan... kanske blir att åka på kräft fiske i helgen , som vi åker på till råne varje år. jaja ska åka nu pusss på er sötisar!!

bjuder på mig själv;)

god morgon!

hejsan somnade igår efter 2 filmer som ni kanske förstår och sen har jag bråkat med min pojkvän nu på morron-.- allt var ett missförstånd som tur var , han skrev till en tjej och råkade skriva lite fel tex ni vet när man skriver jag vill mysa med min pojkvän , han skrev jag vill mysa med nån. hon frågade ju såklart då om han inte hade flickvän och han skrev jo och ändrade det han skrivit tidigare.. så jag har varit lite arg på han men det är löst nu och ska förtfarande till honom imorgon , men kommer inte orka nå fler misstag för är ju inte äns den typen som vill ha ett förhållande , jag gillar att vara singel;) jaja iaf så orkar jag inte vara hemma så ska höra om nån vill hitta på något idag fast det är rätt kallt!! jaja ska dra ner och fika lite frulle pusss;*

Sex and the city 2

ska se sex and the city 2 nu eftersom jag inte har något bättre för mig.. Imorgon om det är samma väder tar jag en fixar dag , typ städa ha ansikts mask ,fixa naglarna osv.. det behöver jag verkligen! nu ska jag krypa ner i sängen och slå på den och äta min lilla godis påse jag fick av mamma hihi busig jag är;)

Jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.

så nu har jag ätit osvosv..
här kommer bilderna:
(klicka på dom för att se dom större)
hade en super mysig helg med jätte trevliga och fina människor!♥

Nu funkar internet!

hejsan alla söta , det är jätte dåligt väder ute tyvärr ! så har inte gjort ett skit idag , ska snart äta en thai soppa som min mamma ska göra älskar ju thai och kina mat;) passar bra med soppor när det är så kallt faktiskt , sen håller jag att ladda ner säsong 1 av andra avenyn och det är ju 103 avsnitt. såg alltid det förut men ska se om allt. har iallfall duschat åde nyss och stoppat på mig kläder , bilderna från i helgen dycker upp senare idag så ni vet det , ska hjälpa mammi med maten nu pusss!
Den osminkade sanningen!

Nobody's perfect

Hellu har inte haft något internet i helgen :( men fick låna mammas dator nu , men det ska fixa sig till imorgon. har iallafall haft svin kul i helgen så länktar redan tills nästa lk , fast det är ju ett år kvar.. ska lägga upp bilder som jag tagit imorgon , fast alla bilder är inte speciellt bra men dom får duga;) gick iallafall på torsdag och fredag men var barnvakt på lördag åt en massa ungar men det gick ändå bra , är faktiskt helt slut efter helgen så idag har jag bara vilat upp mig *skönt* så nu ska jag snart ut med hunden sen slå på en film eller två sen sussa. pusss!

ny duschad!

vaknade lite tidigare idag för ska till farmor och umgås med henne på en timme ungefär , har precis duschat och rakat mig överallt så nu känner jag mig riktigt fräsch! hann inte blogga igår det hände lite tråkigheter så var lite ledsen igår men idag känns det bra iallafall. jaja kommer inte blogga så mycket idag heller eftersom det är luleåkalaset och har fullt upp men lite grann hinner jag väll;) pusss!

så varmt

usch så vart det är ute! har suttit ute i solen nästan hela dagen sen har jag min moster och mamma på¨försäkrings kassan , för dom är skylldig min moster typ 60 tusen:o jaja iaf sen följde jag min moster hem och fick låna lite kläder av hon snällt av hon:) och sen har resten av tiden gått åt att städa ur mammas lägenhet(hon är ju bara hos min pappa hela tiden nu) och nu ska vi snart äta sen städa mitt rum *pust* känns som om man måste städa hela tiden , men men.. pusss!


Godmorgon!

har vaknat för ett tag sen och käkat frulle , nu ska jag gå och klä på mig sen ut i det fina vädret;) brände mig lite på axeln igår , men ska smörja in mig idag så då kanske jag får lite färg iaf;) är ju super blek och det är verkligen inge kul men jag har ju sånna pigment i kroppen att jag bränner mig så lätt och blir inte brun utan får bara fräknar. tråkigt men sant , jaja sen så kanske jag åker till simon senare men det beror på , och måste städa upp i mitt rum hinna välja kläder till i helgen och allt! usch känns som det kommer bli stressigt men det får man väll leva med? och för er som undrar är det luleå kalaset i helgen det är en festival som har varit varje år i 9 år ,i slutet av juli början på augusti. jaja ska dra mig utåt nu pusss!

ut med hunden

hejhej ska snart ut med hunden sen se lite tv och sen sova. ska upp tidigt imorgon och fara till stranden åde sen kanske åka till simon. tänkte bara säga att det här är sista uppdateringen för idag , pusss!

precis ätit kräftor

det var jätte gott! haha känns som om jag hela tiden skriver om mat i bloggen? kanske borde göra om det här till en mat blogg;) skämt och sido , jaja tänkte iaf berätta att det var super gott , jag och min familj älskar kräftor , vi åt sallad , körrfärspaj och vitlöks bröd till:)

  
klicka på bilderna för att se dom stora


bilderna från gällevare

jag har ju glömmt ladda upp bilderna från dopet och 30års festen vi var på. alla bilder är inte så vackra typ suddiga men min kamera suger , får önska mig en ny när jag fyller år (det är bara en månad kvar:D)



  

  

  


''idol bilder''

hejsan , jag har gjort 2 st idol bilder till dessie eftersom hon fyller år idag:) tänkte visa er dom. Brukar läsa hennes blogg imellan åt för tycker att hon är rätt cool ändå;)av alla kända bloggare så är hon den jag gillar mest just för att hon inte skryter om något utan bara är sig själv! så iaf här är bilderna:





vara irriterad det första man gör på morron..

ja jag är inte på bästa humöret idag eller just nu , varför tar jag inte upp här för då skulle personen bil mer sur på mig och det orkar jag inte. jaja ska iaf äta frulle snart sen gå ut i det fina vädret! inte för att jag nånsin blir brun men kan vara skönt:) så nu ska jag försätta vidare hära , pusss!

så nu har jag sett filmen

den var väll rätt bra fast overklig. filmen hetter Dylan dog dead of night , och handlar om varulvar , vampyrer och sånt haha så det var en rysare om ni inte redan fattat det. Den var inte speciellt läskig eller något och helt okej sevärd film:) nu ska jag hoppa i säng klockan börjar ju bli mycket och vill inte sova bort hela dagen imorgon. så gonatt på er sötisar pusss!

åhh less jag blir..

har suttit och försökt beställa hem smink nu i ca 30 min och det vill aldrig fungera! har mejlat hemsidan nu och hoppas på svar till imorgon. hatar när saker inte blir som jag vill haha;) jaja ska snart slå på en film med mamma och se den med henne , kan skriva senare vilken det blev när vi valt pusss!

fucking perfect to me!

så nu har jag ätit och gott var det;) vet inte riktigt vad jag ska skriva för har sjukt tråkit! ingen vill göra något och simon är i boden:/ jaja bara göra det bästa av situationen kan umgås med min familj lite kanske ? eller sitta och leta tips som jag senare kan tipsa er om;)? ja jag tror nog jag gör det.

blev fint väder såhär på eftermiddan

så har legat ute och solat lite , somnade till haha. nu ska jag hjälpa mamma med maten eftersom jag är så duktigt;) vi ska äta grillat har faktiskt inte ätit det lika mycket i sommar som jag brukar men har varit mycket hos simon och han har ingen grill kanske därför? jaja skriver mera senare pusss!

Hemma!

hejsan! kom hem igår kväll och då var vi tvungen att fara och handla , göra en sen middag osv så hann aldrig blogga förlåt! men nu kan jag uppdatera igen;) ja iaf jag har tagit lite bilder så ni får se men har inte hunnit föra över dom till datan så gör det lite senare. Vaknade för ett tag sen och har precis ätit lunch kina mat mums;) simon åkte till jobbet tidigt imorse så nu är man utan han också , men kan vara skönt att vara ifrån varann ibland. För övrigt så vet jag inte vad jag ska göra idag men får väll se vad jag hittar på. jaja ska klä på mig och lite sånt nu hade bra pusss!

det ser äckligt ut jag vet! men det är super gott!!(biff med bambuskott och champinjoner)


RSS 2.0