kom nyss hem

kom nyss hem från stan , var och letade nya skor men hittade inga:( jaja bättre lycka nästa gång , vi ska iallafall äta snart sen bär det av mot gällevare och jag lovar att ta mycke bilder den här gången! skulle bara berätta det , kanske hinner slänga in ett till inlägg just före vi åker men kan inte lova något. pusss på er allihopa ha en rolig helg för det ska jag ha!;)


så nu funkar det igen

ja jag vaknade för en stund sen och nu funkar internet som tur är:) , gårdagen var trevlig och sen när vi kom hem , fick jag en torkat ren kötts bit , kan det bli bättre !:D satt iaf och åt på den resten av kvällen och såg på tv.

såhär såg det ut där vi badade , jätte kul hade vi!

ser ni vad detta är? nja bilden blev inte så bra , men det är iallafall 3 fiskar som vi fick för dom fick typ 50 fisk yngel för ett  halv år sen och då fick vi 3 st:) men eftersom vi inte har något akvarium så gav vi dom till min moster som vi senare på kvällen hälsade på!

ser inte gott ut men , torkat ren kött är bland det bästa jag vet mums:D!

internet laggar...

så bloggar imorgon , sov gott puss på er!!

umgås med mamma och syster nu!

jag mamma , min syster , mammas kompis och hennes dotter ska och bada nu. Så jag tar lite bilder och berättar mera senare pusss på er:)!

Nyss ätit frukost

ja som rubriken lyder har jag vaknat för ett tag sen och nyss ätit frukost. vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag , det är ju inte så jätte fint väder så stranden kan jag ju glömma:( men just nu ska jag kolla lite tv åså sen börja göra mig i ordning , kanske packa lite eftersom vi åker imorgon kväll? måste verkligen gå igenom min garderob känns som jag inte har nå fint alls menmen.. Jaja skriver senare pusss!

Godnatt sötnosar!

simon ska upp och jobba imorgon , så nu ska vi slå på en film och sen sussa! har precis borstat tänderna och tvättat ansiktet och såklart tagit på mig älsklingens tröja såklart;) älskar att sova med stora tröjor! så nu hoppas jag att ni alla sover gott och drömmer sött inatt för det ska jag iallafall göra (har saknat min underbara säng) pusss på er!;*
några roliga bilder , man måste väll bjuda på sig själv;)?

Tillbaka i luleå<3

sådär nu är jag hemma! har bara tagit det lungt i boden och vilat upp mig , och det har varit skönt:) har ätit lite gotta också:


sen när när jag kom hem idag så åt vi grillat , och sen jordgubbar m grädde mums! så har haft det riktigt bra om man ska utrycka sig rätt. Har rätt fullt upp nu har glömt berätta att jag ska till Gällevare(stavning?) nu i helgen, där min morbror bor. Varför? jo för att hans tjej fyller 30 år så det ska firas med stor fest!;) sen så tidigare samma dag så är det dop för deras söta dotter. Så åker på fredag eftermiddag när mina föräldrar slutat jobba och blir där tills söndag. Men ska kolla om jag får låna någons internet så jag kan blogga ändå;) ja det var väll det jag skulle säga , nu ska jag och simon skjutsa mamma och hennes kompisar till BBB , det var något specielt där så hade bra pusss!

mums:D

pizza time!

precis ätit en god pizza , mumsigt var det;) nu ska jag gå och packa sen åker jag vidare mot boden , hoppas det inte händer någon olycka på vägen eftersom det bara öser ner regn:o inte kul asså.. Men simon är en säker chafför så tror inte det haha, ja tänkte iaf bara skriva ett sista inägg innan jag åker till boden och kommer ha super tråkigt eftersom jag inte känner nån där:/ jaja ni får ha det så trevligt bloggar när jag kommer hem pusss!


tjock jag vet hihi! (bild tagen från google!) våran var utan feta ost

hmm vad händer idag?

God morgon , vaknade nyss har just bara hunnit äta lite. ska snart ut med hunden sen börja fixa mig i ordning lite men det är ju söndag så man behöver inte se så vacker ut idag eller? för mig är söndag typ en ''ta hand om mig själv dag'' för man gör nästan inget och då har man tid för sig själv:) sen senare ikväll åker jag och simon till honom i boden men blir nog inte där så jätte länge , kanske onsdag? och som ni vet har han inget internet så blir nog ingen uppdatering , om jag nu inte får tag i nån som bor i närheten fast känner ju ingen i boden haha.. skulle bara berätta lite om gårdagen iallafall , Hanna kom hit vid halv 7 och då for matilda hem för hon orkade inte följa med:( men jag , simon och hanna for iallafall vidare till tuna och var där till ca 11 med massa trevligt folk som vi skrattade och hade roligt med. Sen vid 11 for alla som var där vidare till max och åt osv , efter det gick dom som var 18+ till krogen och jag hanna och simon stannade och pratade med emma och niklas ett tag sen for vi vidare hem. Så de där var min kväll kortfattat , väldigt kul faktiskt! men ska dra mig från datan nu pusss!
haha en bild jag inte visat på mig och ottilia! sexy....

ska snart sova

kom hem för ett tag sen ska snart sova , har varit en jätte kul kväll måste jag bara säga! tyvärr tog jag inga bilder men det är väll det man får leva med ellerhur? skulle bara skriva godnatt åt er sötnosar , sov så gott pusss!!<3

dagens facelook..

sliten ohja!

Ny duschad!!

hejsan  , har nyss duschat och klätt på mig osv.. Sen kom matilda hit:D nu ska jag vara social med henne en stund , sen ska jag hanna johansson och simon till tuna (och kanske matilda) , där blir det lite party!!;) är på väldigt bra humör idag så då blir det mesta oftast bra. men skulle bara skriva lite snabbt , bloggar sen innan jag åker pusss!

God morgon!!

hej vaknade vid 12 men har latat mig till nu;) ja jag har varit hos simon i en vecka nu och han har inget internet så har inte kunnat blogg nå , men nu ska jag börja skriva mer jag lovar!! Kom hem i onsdags kväll och då var jag min moster ,hennes minsta barn , hennes kille , min mamma , simon och jag och grillade här uppe på berget. Sen på torsdag var vi alla utom simon och badade på trollkärn(stavning?) , riktigt trevligt faktiskt:) ja sen har det inte hänt så mycket annat mest shoppat jobbat lite och bara njutit av att vara ledig! nu ska jag äta och lite sånt så ni får ha det bra , bloggar mer sen pusss!


simpan och fialisalottalarson!!<3

Det var ett tag sen!

ja jag vet att jag inte bloggat på länge... Men har njutit av mitt sommarlov;) nu orkar jag inte skriva vad jag gjort hela sommarn men matilda ville att jag skulle skriva lite här så då skriver jag om min vecka. Måndag , tisdag och onsdag sålde jag remmar på stan för att få lite extra pengar. Det var rätt kul faktiskt men fick väldigt ont i fötterna! sen så torsdag mådde jag skit , har ju problem med min nacke så när den går i lås får jag migrän och kan spy osv.. Så pappa skickade mig till en massör som bor lite längre ner på gatan , hon var jätte duktig och fick bort mycke låsningar i min kropp och berättade även saker hon upplevde varför min kropp var så spänd och det  mesta stämde faktiskt!:o Ja nu idag var det tänkt att jag och simon skulle åka till boden och dricka åså men det blev inte så , han ska hjälpa min pappa med lite jobb istället och jag ska gå på stan men mamma:) Så matilda nu fick du ett inlägg hihi;) jaja nu ska jag börja klä på mig åde , hade så bra kanske bloggar snart igen om ni har tur!


ego bild!!

RSS 2.0