just nu..

tjena ! har inte orkat blogga eller ja jag har inte haft tid. Men i onsdags sov jag iaf hos hanna med hon och jonas , vi var först hos jonas pappa och drack lite vin och bastade , trevligt trevligt! sen när vi kom till hanna smygfotade vi jonas när han sov hehe ;)
såhär såg kvällen ut:
på torsdag var jag med hanna gustav och victor. vi var hemma hos victor och chillade. Jag orkade inte fara hem så slocknade där och kom hem nu i morse! men gårdagen var väldigt trevlig den också !
hehe jag och hanna gillar att pussas (a)

dag 13.

en sak jag vill uppleva igen.
kärlek. Jag har ju väldigt svårt att äns börja gilla någon , ännu svårare att älska någon. Jag saknar simon ja det gör jag men det känns som att vi är färdiga med varann. Jag vill ha honom som en vän inte mer. Men jag saknar ändå den där mysiga känslan att få ligga och mysa bredvid någon man tycker mycket om! visst det kommer säkert komma fler eller jag vet att det kommer det , men just för stunden saknar jag känslan av att vara kär. Men jag vill inte söka ett förhållande för jag vet att det kommer när det kommer , inget man kan tvinga fram liksom.

snart blir det sängen!

nu ska snart jag och ottilia gå och lägga oss i sängen och mysa hihi(a) vi har tagit på oss t-shirt och jag ett par kallingar som jag alltid sover i hehe ;) sexigt! elr?.. sen har jag just varit och tvättat bort sminket å borsta tänderna så är klar för att sova! hade gött godnatt sov gott puss;*
hahaha tur att jag bjuder på mig själv!

dag 12.

en bild på en snygg person.
men får bli 2 , en kille och en tjej!
hanna min fina vän♥
och magnus , en kille jag inte känner nå bra alls men snygg är han ändå!

kom nyss hem!

hellojsan , kom nyss hem och är med ottilia. vi har varit ute med olivia och åkt bil med nå randoms som jag inte vet vad dom heter med det är väll stabilt!(y) Vi sitter just nu på varsin dator i mitt rum och bara tar det lungt. Idag har jag inte gjort så mycket varit förbi min moster en sväng åde. Bjuder på en flum bild haha!
haha gulliga va;)

chillerar

tjo har varit på stan idag med hanna och isac. blev nya skor , lite kläder och smink. Sen åt vi även på max å gott vare ;) nu sitter jag hanna och victor hos mig och chillar på. ser film och tjockar oss. Ha en trevlig kväll !
fin bild ehh jo ! :D

nu har grabbarna åkt hem.

tjena har varit men matilda foffo matteo malin och sen hängde david på också , vi har sett film och bara gaggat på som vanligt. Nu ska jag och malin snart lägga oss i sängen men först ut med hunden! ska upp tidigt imorgon som ni redan vet , menmen bjuder på en bild från torsdags när jag var med sanna och hanna ! :) hade bäst allihopa!


med matilda och malin!

hejsan! har varit hos mormor med släcken och ätit god julmat idag fast är lite less på julmat men det funkar(y) just nu sitter jag malin och matilda hära och snackar lite skit. snart kommer någon foffo och mateo hit också vet inte vilka det är menmen. vi ska väll glo tv eller något. imorgon ska jag och hanna iallafall på stan och shoppa lös! nice med litte nytt i garderoben ;) men nu ska jag vara social hära kanske uppdaterar mera senare hade bäst!


god jul!

hejsan svejsan , god jul allihopa! har inte haft tid att uppdaterna något för har varit ute och härjat sen skolan slutade :p har nyss öppnat alla presenter från pappa lite i förtid menmen (a) imorgon ska jag upp rätt tidigt sen vid 3 bär det av till min kusin och fira jul med pappas släckt sen vidare mot min moster och fira med mammas släckt så har rätt fullt upp men kanske hinner blogga på morgonen eller kvällen. Nu vill jag bara önska alla en riktigt god jul!♥


nu i väg och köpa fikabröd!

hade helt glömt bort att vi var tvungen att ha med oss 4 fikabröd tills ikväll. Så blir tvungen att fara iväg och köpa , och jag som gillar hembakat mycket bättre :( jaja finns inget att göra åt. Tänkte bara lägga bilder på hur jag ser ut ikväll:) ( inte värdens bästa bilder menmen.. väldigt flummiga också )
tröjan: cubus
jeansen:gina
sjal:gina

snart jullov då!

hej kom nyss hem från skolan , ska städa lite i mitt rum sen äta sen tillbaka till skolan. vi ska har jul avslutining ikväll få betyg osv , så börjar klockan 6 och slutar 9. härligt med lov! ja nu ska jag städa lite åde , om ni har tur kanske ni får se mina betyg sen ;) haha. men uppdaterar mer senare när jag kommer hem hejsvejs!
sminkad och osminkad. ser ut som 2 olika personer typ :o

nyss hemkommen

hej allihopa! kom just hem men har hunnit ut med hunden en sista gång och duschat. Idag var det skola som alltid , sen for jag till stan och köpte julklappar och en tröja åt mig själv :) efter stan for jag och paulina till björx och käkade och umgicks med hanna och victor å en massa andra som jag inte känner. Rätt chill dag faktiskt , nu ska jag lägga mig i sängen se lite film och äta popcorn♥
jag just nu:

varit på bio

hellu kom nyss hem från bion har precis tvättat av mig sminket åde! ska snart lägga mig i sängen och mysa med min underbara vovve♥ Vi såg iallafall den nyaste twilight (stavning?) den var jävligt bra! så den rekomenderar jag för dom som inte sett den. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag varit på stan och lite sånt. Helgen var också grymt nice som spenderades med underbara människor! jaja ska krypa ner i sängen nu godnatt;*
lite bilder från idag. kan ladda upp fler sen eller kolla på ottilias blogg finns mer dära :
http://ottiliarova.bloggplatsen.se/

dag 11.

en bild från då jag var liten.
liten bild men jaja , är iaf jag och min kusin:)

på skolan.

hejsan sitter just nu i skolan! gick och la mig ganska sent igår så tog lite sovmorgon (a) jag och pulina låg och pratade om allt mellan himmel och jord , såg film och åt lite chips. rätt mysigt ändå. Jaja nu ska jag förstätta plugga engelska glosor vi har prov nästa vecka men uppdaterar senare när jag kommer hem , hade bra! :)



hemma hos mammi!

hejhej sitter hemma hos mamma nu ska sova här i några dagar... Och påli sover hära med mig :) vi har myst och sett film hela kvällen , orkade inte skola idag för mådde lite dåligt.. Menmen imorgon ska jag dit! jaja ska vara social med alla här nu hejss!


paulina gick nyss hem.

paulina gick nyss hem , så nu är jag ensam.. hatar ju att vara helt ensam så är lite tråkgt. Jaja bara göra det bästa av det , gjorde bort ett prov i skolan idag också så det var skönt! ska snart slå på en film och försöka sova faktiskt:) rätt trött efter denhär dagen. jaja ni får ha det så bra vi hörs!

hår färgning på G!

hejsan kom nyss hem från stan , har varit och köpt lite småsaker och julklappar. Har precis stoppat in svart färg i paulinas hår och ska snart slänga in en hårfärg i mitt. sen ska vi färga ögonbrynen å litesånt :) uppdaterar mera senare när mitt hår är klart !

dag 10.

2 saker jag inte skulle klara mig utan:
min mobil! seriöst låter som värsta fjortisen nu men känns tomt utan den...
mina underbara vänner och familj♥

knas..

tjenixen.. massa har hänt i helgen , och idag.. ska inte avslöja för mycket men mitt liv är väldigt dramatiskt nu så är inte på topp om man säger så.. just nu kom jag precis hem från erik , jag och påli ligger i min säng och lyssnar på musik åde , mysigt värre♥ tur att vännerna finns när man behöver dom som mest! jaja vi ska snart dra på coop och köpa nå gotta för det förtjänar jag verkligen (a) påli tyckte även synd om mig idag för att jag varit ledsen så hon bjöd mig på max hihi..
ja förövrigt råkade jag leka lite men kanylen i fredags , så blev ett hål i läppen! men har beslutsångest om jag ska ha kvar det eller inte...

dag 09.

fem bilder från ett minne av 2010:
haha finns så många mer otroligt roliga bilder som ger tillbaka så mycket minnen! jag är ju en sån som hatar att redera bilder så har kvar bilder ända från 2006!:o

så underbar låt !♥


hos erik!

tjena tjabba hallå! just nu sitter jag , malin , påli och ottilia hos erik med han då. vi har sett film å chillerat! intressant jag vet menmen finns inte mycket att göra på vardagar. Det har iallafall snöat idag :D *glad tjej* men det kommer väll smälta lika fort...


slänger in en bild på erik i brist på annat! fyllot själv...

beck!

sitter och ser beck med min syster , har även en julskinka i ugnen mums:D efter beck går jag ut med hunden och sen ska jag sova! skönt att få sova i sin egen säng igen♥  men det var väldigt roligt att umgås med mamma i några dagar. Jaja sov gott dröm sött allihopa!


hemma igen♥

hellu , har sovit på porsön hos min moster sen onsdag därför har jag inte orkat blogga.. Ifredags var det iallafall party hos robin och vi hade skitkul! förutom att polisen kom dit.. synd att vissa inte kan betee sig! jaja jag , malin , emelie och joanna sov hos robin och vi drog därifrån vid 2 på lördag. sen har jag sovit hos ottilia på lördag och vi var ute och gled bil med nå roliga typer ( erkki och micke tror jag ? ) och idag har jag bara tagit det lungt faktiskt inte gjort något speciellt. imorgon är det skola och känns tungt är verkligen skoltrött nu , menmen bara kämpa på!


och förresten vill jag till lägga ett ♥ åt min fina vän hanna! du är en väldigt bra vän gumman!

dag 08.

2 saker jag länktar efter.

att snön ska komma
och att det ska bli lov!!


RSS 2.0