varit på bodens

badhus idag träffade simon en snabbis:) efter de åkte jag till um och hämtade ut mina ppiller , sen var jag med ewe ett tag och nu har jag bara varit hemma och tagit de lungt mysigt faktiskt är väldigt trött oxå , sover knappt nå när jag inte sover med nån för sover inte bra ensam:/ jaja imorgon ska jag åka till älsklingen och mysa med han thihihih busigt:) jaja ska ut med hunden nu snart och sen se lite tv men hare så bra eller menade bäst pusshejss!





älskar dig syster!<3

ska snart sova , men först

ett snabbt inlägg. har varit på gültzaudden idag med klassen inte kul kallt och jävligt -.- vi grillade pch hade de mysigt . började 10 och slutade kvart över 12 så var bara där ca 2 timmar , sen åkte jag och felicia till mamma och hämtade pengar av henne och for sen in till stan köpta leggins tunika och nå smycken:) saknar min beebis jeette myte:(<3 men får klara mig tills imorgon för då ska jag träffa han en snabbis och mysa lite<33 ska nämligen till bodens badhus imorron ja nu ska jag inte skriva nå mer ska gå upp tvätta bort sminket borsta tänderna och händerna;) sen sova ensam:( jaja hare bäst pussN!



skolan

har börjat igen och dom här två dagarna har gått bra har varit i tid å allt. simon kom igår kväll och sov här mysigt kan ju inte sova bra när jag är själv och saknade honom väldigt mycke ävem om vi var med varann på söndag . börjar bli lite läskigt att jag saknar honom så mycke för jag är ju som dom flästa vet lita anti mot förhållande men älskar honom så mycke att jag gjorde ett undantag och de känns väldigt bra måste jag säga:) jaja iaf skulla varit på teknikens hus med solan men hade varken cykel eller hjälm så jag och felicia fick inte följa med så vi åkte hem till mig åt lunch vid 12 sen pratade vi mest . vid halv 4 åkte jag till farmor och åt köttsoppa mmmmh gott med hemma gjord ;) ja sen kom jag hem har suttit och kolla på nya möbler ska göra om mitt rum till vinter troligtvis ''länktar'' ja jag vet inte vad jag ska hitta på ikväll men något blir de väll säkert , kanske bloggar senare om jag har tid och ork jaja hare bäst pussN!



såhär ser jag ut idag:

  



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


I'll tell you a story about how everything started. There once was a girl she had a nice childhood until one day when everything started to go down she would never be home, felt always bad but after a while everything went up again, she began to manage the school said the friendship of the bad and built himself up found love and took each day as it came. it is perhaps time to talk to the girl, yes it was me.






citat

jag älskar att hitta nya citat de är bara helt enkelt superkul och de stämmer oftast in .


* Kärlek är en resa utan kompass i väglöst land. Ett äventyr!

* En kvinna störs av vad en man glömmer - en man av vad en kvinna kommer ihåg.

* En vän är en person som kommer när andra försvinner.

* Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland.

* Kärleken och sorgen är tvillingsystrar.

* Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter.

* Varje riktig vän är en glimt av Gud.

* Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken.

har väldigt

TRÅKIT just nu... ja dagen har tilbringats med felicia sen har jag städat lite duktig jag är! och sen kom felicia igen då åkte vi till bensbyn och var med hanna och sanna viu tog de bara lungt satt och prata lite berättade att jag och simon blev tillsammans idag på riktigt . vi ska testa om de funkar de är ju ändå 6 år mellan oss eller är de 7 ? ja nått sånt ;p ja de var väll dagens höjdpunkt jag mennar kärleken är blind ellerhur? hahaha hanna tyckte de var på tiden eftersom vi har hållt på fram och tillbaka i ett halvår och båda har försökt hålla på med andra men de går bara 1 2 veckor börjar vi om igen;) så varför inte ge de ett försök? ja imorgon skulle han komma väldigt tidigt typ vid 11 för han är ledig och skulle igentligen ha gått på stan med felicia men får se om de blir av;p borde snart gå och sova är typ trött men vet att jag inte kommer kunna sova för kan inte sova själv eller jo när jag blir nog trött och måste ut med hunden och då kommer jag bli pigg så ska vara vaken ett tag till. men nu orkar jag inte skriva nå mer hare bäst pussN!;)




bloggar senare

har inte ork nu är väldigt trött men kan säga att sanna sov här inatt de var mysigt vi satt och tjocka oss och såg film:)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

så sanna ord hittade dom på en tjejs bdb hon hade lakt ut de isamband med att hennes son dog när han föddes hemskt.


dö inte för dom du hatar,
lev för dom du älskar.

det finns alltid dom som klagar på dig,
kallar dig ful och äcklig
men dom som älskar dig,
kallar dig fin och underbar,
och det är väl ändå dom som känner dig bäst?
dom du hatar, kommer inte dö för dig
men dom du älskar lever varje dag för din skull.

skönt att

vara hemma har varit hos simon hela helgen och sanna sov hos ante och på fredag sov även jens och emelie hos simon vi grillade drack lite och hade de mysigt:) simon och jag skulle ha åkt till råne där min mamma var för hon ville träffa han för de är ju bara pappa han har träffat men de blev inte så men de var varit men mysig helg iallafall lite struligt men de funkar har även åkt i simon nya bil hatar volvo men för att vara volvo är den riktigt fin:) jaja nu ska jag äta och ringa ewe sen hämta sanna från hennes träning hare bäst pussN!


bjuder även på 3 bilder från helgen:)

   

kärlek?

vad är kärlek igentligen? tror jag är kär men är inte helt säker ...
men visst är de så att de pirrar i min mage när jag ser honom och när han säger att han älskar mig blir jag varm i hela kroppen. man kan ju nästan säga att vi är tillsammans fast vi har ju aldrig sakt att vi är de? ja de är väldigt komplicerat. men jag älskar att ha sex med honom han är underbar på alla sätt och vis helt jävla underbrat visst de är väldigt stor ålderskillnad ändå 6 år så de är ju de jobbiga men kärleken är blind eller? skulle kunna skriva så mycke mer men de behövs bara ett ord '' kärlek '' ja jag tror att jag har fallit för han helt får bara en sån underbar känsla av att vara med han och han är så go! Men de de konstiga är att jag inte fattar varför jag har fallit för just han för han är igentligen inte alls min typ men sånt kan hända ellerhur:)?





gammal bild och vi är inte tillsammans än men som sakt jag älskar han!
             
           


jag är

trött ! helgen har varit rolig torsdag fredag lulekalaset med simon ante sanna och massa annat folk , lördag drack jag sanna simon och ante ramlade och slog i skallen har typ fått hjärnskakning typ men de funkar(y) ja sen fylle snea jag som fan och de var ju inte lite pinsamt men shit happents but life most go on! joe såäre ska sova nu hare bäst pussN!





5 saker

5 saker ni nog inte visste om mig.

*jag älskar astrid lindgren filmerna och då menar jag allihop;)
*jag är beroende av cola de är de godaste som finns!
*jag är rätt barnslig av mig men tycker inte att man ska växa upp för fort.
*jag hatar grodor de är de värsta jag vet!
* har aldrig haft ett riktigt förhållande och vet inte om jag vill ha de heller.

sitter här med ottilia

och sanna , fick just veta lite grejjor som inte gjorde mig så jätte glad men de funkar(y) ja sanna ska sova här ikväll hatar ju att sova ensam och simon är inte här så sanna får duga ;) hahah nej skojja bara men vi har de mysigt ser tv lyssnar musik och bara tar de lungt :) taggad till lk som fan thihihi.
ska snart sova trött som fan gick och la mig vid 5 6 sen kunde jag inte somna fören vid typ 7 och sen kommer ewe den jäveln och väcker mig vid 9;o då blev jag ledsen i ögat:( jajaj ska dra nu hare bäst pussN

RSS 2.0