så är det.

I mitt liv följer det yttre nästan alltid det inre på något underligt vis. Och det slår aldrig fel. Så fort jag bestämmer mig för att göra något som går utanför det bekväma börjar saker hända som gör att jag ställs öga mot öga med mig själv. Det är som att det beslutet jag gör är det som ställer till allt. Jag vill känna mig fri , fri från alla problem. frihet kräver mod, och mod handlar för mig om att våga göra sig sårbar nog att säga som det är. Inte som det borde vara och inte som man önskar sig att det var.

kom just på en sak..

haha sitter och kollar igenom min data på bilder osv.. Så inser jag att mina morbröder jonny och stefan faktiskt är lite lik eminem!? eller ja i sättet att röra sig osv. Dom påminner som om varandra.

har tråkigt..

malin ligger och sover , jag har tråkigt så leker med kameran lite haha...



citat.

*Never apologize for what you feel. It's like saying sorry for being real.

*stand up for what you believe in even if it means standing alone.

*have a nice life i'm done trying to be in it.

*we stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside of us.

*life is like a ferris wheel, spinning around, when you get to the top, its hard to look down. Just hang on , you'll make it.

*people should be able to love whoever the fuck they wanna love and no matter what you believe, you should be allowed to live your life the way you wanna live it.

*Det sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna, de finaste ögonen har gråtit de flesta tårar och det snällaste hjärtat har känt den största smärtan


RSS 2.0