kom nyss hem från skolan

hejsan som rubriken lyder så kom jag precis hem , och nu ska jag och mamma gå ut och gå rätt trevligt faktiskt å hunden får följa;) tänkte bara lägga in lite saker jag köpte igår. Det är inget speciellt utan bara saker jag alltid köper hem.


det här är mitt raklödder så jag inte skär mig på benen , en hår lotion som luktar gott och
gör håret mjukt och min deo som jag nästan allid anvät.


och det här är ett nytt shampo och balsam som jag ska testa (det luktade super gott!) sen natusans baby tvål
som jag använder som intim tvål och baby olia som är jätte bra för torr hud! (jag rekomenderar det starkt för dom som har det)

25 maj

hejhej idag var vi på um med skolan och sen åkte jag felicia , fanny och julia på frasses och åt. Tänkte bara lägga upp sakerna jag fått av emma och mamma:) av mamma fick jag en nina ricci parfym , en svart ed hardy tröja och en lila tunika. Och av emma fick jag 2 armband men har bara bild på en av dom. Nu ska jag snart fara och handla så blev ett snabbt inlägg den här gången


det jag fick av mamma:

  

av emma:


(älskar det ,så himla snyggt!!)

Kinamat<3

tjosan i trosan har nyss ätit kina mat , mums! Igår fick jag 2 jättefina armband av min kompis emma som har varit i turkiet så gulligt av henne(a) Och idag ska jag få en present av mamma så kul hihi och jag fyller ju inte äns år!? men sånt är alltid trevligt , för övrigt har jag inte gjort mycket i veckan eller helgen umgåts med ottilia och pluggat. Hade prov i måndags och har även ett prov imorgon så har lite stressat nu sista tiden innan skolavslutningen. Tänk er  det är bara 10 skoldagar kvar:o! och jag har inte äns köpt några skolavslutningskläder , brukar vara ute i god tid med det men inte i år haha. Nu ska jag plugga vidare som den snilleblixt jag är haha *host* jaja hade så bra pusss!


bjuder på en ego bild

19 maj

Kom hem från skolan för ett tag sen , vet att det var ett tag sen jag bloggade men har så mycket att göra i skolan ni innan sommarlovet. Kan ni tänka er det är sommarlov om 3 veckor:D gud vad jag länktar! men iallafall har hänt mycket sen sist både sanna min pappa och simon har fyllt år så det har firats sen har vi ätit en massa tårta! mina tårtor blev godast hehe;) men iallafall idag blir det att städa sen imorgon kommer hjärtat hit och om det blir fint väder ska vi troligtvis börja måla huset , sen ska vi vara med hanna johanssom oxå. Trevligt trevligt var längesen , tänkte slänga in en bild på tårtan jag gjorde och på en rakhyvel jag beställt hem som kommit idag. Nu tänker ni kanske '' vad är det som är så speciellt men en rakhyvel?'' och det är inget speciellt med den direkt men den är en ''löddrande'' rakhyvel så det kommer återfuktande aloevera kräm i det så hoppas den är bra brukar bli så torr:)


 
(rakhyveln)          (tårtan)


RSS 2.0