åker snart till luleå

nu slutar snart simon och då åker vi till luleå och äter farmors köttsoppa:D
ja iallfall så tänkte jag komma med några bra och billiga tips hur du kan göra att du ser fräsch ut och inte lägga ner 1000 tals kronor på ditt utseende!
-
1.Ett kanontips om man inte hinner tvätta håret, få inte panik! Ta lite vanligt vetemjöl (OBS LITE!!) och lägg i hårbotten, kamma ut och håret ser genast bättre ut!
-
2.Mörka ringar under ögonen är nog något vi alla drabbas av någon gång. Ett modellknep som verkligen fungerar är hemorojdsalva under ögonen. Kanske inte det roligaste att gå och köpa på apoteket men testa,det funkar verkligen! billig kur mot påsar under ögonen.
-
3.Mitt bästa tips är att göra egna skönhetsprodukter, det blir ju inte bara billigare - dessutom vet du vad produkten innehåller. Socker och olivolja blir en superbra skrubbkräm för torra händer och fötter, mosade jordgubbar blir en finfin ansiktsmask och öl är ju bra att ha i håret. Dessutom känns det miljömedvetet att bara använda naturliga produkter!

Kommentarer
Postat av: ella

Följ Sveriges största scene core blogg med bloglovin! :D Hon lägger upp roliga videos där hon tex är utklädd till en kyckling och skrämmer folk på stan, käkar mjöl med ansiktet inne i stan m.m. Sjukt rolig! Dessutom driver hon sveriges största scene core blogg och är KISSIES största rival



http://www.bloglovin.com/blog/1218732/epicfaiil-sveriges-storsta-scene-core

2011-04-21 @ 11:17:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0